Leer wat jouw positie als Koningsdochter is en van daaruit al je obstakels te overwinnen en te gaan voor het plan dat God voor je leven heeft!!

Ben jij een drukke ondernemende vrouw en heb je het gevoel vast te zitten in je situatie of in je bedrijf?

Ben je daar helemaal klaar mee en is het tijd om het anders te gaan doen?

Je hebt een drukke baan of eigen bedrijf, een relatie, mogelijk ook een gezin met kinderen. Daarnaast had je vroeger altijd allerlei bezigheden zoals sporten, van tijd tot tijd weg met een vriendin, af en toe een leuke workshop met van dat handlettering of journalling en diamond painting, wat je momenteel ook veel ziet... 

Inmiddels zijn heel veel van die leukere dingen waar je nog wel energie van kreeg, weggevallen en daarnaast help je veel bij je ouders die nu steeds meer hulp nodig hebben. Dat kost ook bakken met energie en het feit dat je nu zoveel online moet doen, helpt ook niet mee om je fitter te voelen. 

En laten we het maar even niet over de crisis hebben.


Dat constant tegen de stroom op moeten zwemmen, omdat je ziet dat het allemaal niet klopt. De stress en de zorgen die het met zich meebrengt. Voor jou, voor je gezin, maar zeker ook in  je werk. Je dacht ook dat het Gods plan was dat je een eigen bedrijf zou starten en kijk nu, het is nog maar de vraag of een bedrijf in deze tijd kan blijven bestaan. Hoe moet je staande blijven? Wat als je baan die je nog hebt wegvalt, vanwege de keuzes die je vindt dat je moet maken?? Hoe blijf je zelfs maar staande voor wat jij belangrijk vindt, als anderen je steeds egoistisch en onverantwoordelijk noemen? Of misschien ben je niet eerder tegen de stroom ingegaan, maar merk je steeds meer dat de keuzes die er gemaakt worden tegen jouw waarden in druisen? 

Je merkt dat je steeds vaker jezelf niet fit voelt. Je slaapt steeds slechter. Je blijft maar prikkelbaar waardoor je snel uitvalt tegen je man en je kinderen. Je hebt het idee dat je steeds vaker je angstig en onzeker voelt, terwijl je dat eerder niet zo snel had. Je hoofd zit zo vol met negatieve gedachten en misschien heb je zelfs van de huisarts te horen gekregen dat je moet oppassen, omdat je anders afstevent op een burn out?

Wordt het dan niet eens tijd dat je ook eens voor jezelf gaat zorgen, in plaats van eerst voor iedereen anders en aan jezelf kom je eigenlijk niet toe? 

Want jij weet net zo goed als ik, denk ik, dat:

Je eerst goed voor jezelf moet zorgen

om goed voor anderen te kunnen zorgen

Schakel daarom daarom de hulp in van een coach, die weet hoe het is om je zo te voelen, je kan leren om het anders te gaan zodat je in de overwinning 

Zodat je 

 • niet in een burnout terecht komt, maar juist beter in je vel komt te zitten,
 • weer kan opladen en meer energie over hebt voor de dingen die je graag wil doen,
 • weet hoe je je negatieve gedachten en overtuigingen om kunt buigen naar een Bijbelse mindset, 
 • niet langer meer wordt tegengehouden door jouw obstakels, maar weet hoe je ze kunt overwinnen
 • positiever naar jezelf en anderen kijkt, omdat je weet wie je mag zijn, vanuit je identiteit in Christus!
 • niet meer moet, maar weet dat je ten allen tijde een keuze hebt, ongeacht wat anderen vinden! 

Kortom, alles wat je nodig hebt om tot rust te komen, op te laden en om te gaan leven vanuit jouw positie als koningsdochters/ 

Hoe gaat het in zijn werk?

Na aanmelding ontvang je een bevestiging waarna we een gratis kennismakings/intakegesprek via Skype/Zoom inplannen. Vooraf ontvang je een vragenlijst met het verzoek deze in te vullen, zodat ik tijdens het intakegesprek meteen al helder heb waar jij op dit moment het meest tegenaan loopt. Dat bespaart al tijd en dan hoeven we dat niet tijdens de eerste sessie te doen.

Vervolgens plannen we de eerste sessie in. Volgens een vooraf vastgesteld traject doorlopen we volgens een stappenplan jouw proces, zodat je aan het eind van je traject meer energie overhebt, je beter in je vel zit en slaapt en minder piekert. maar weet hoe je die negatieve gedachten om kunt buigen en de dingen positief gaat zien!
Neem contact met me op als je:

 • het zat bent dat je niet verder komt en dat er niets lijkt te werken,
 • niet meer het gevoel wil dat je van alles moet, maar dat je zelf kan kiezen!
 • klaar bent om te leren af te rekenen met al je obstakels, ook al weet je nog niet hoe! 
 • als je wilt leren denken als Meer een overwinnaar
 • meer energie wil krijgen en beter wil slapen
 • als je andere keuzes wilt gaan maken, ook al weet niet je niet hoe
 • als je het zat bent je steeds angstig of onzeker te voelen en het gevoel hebt tegen jezelf op te boksen
 • klaar bent met dat eeuwige schuldgevoel
 •  en neem vooral meteen contact met me op als het gevoel hebt dat je het misschien nog wel even volhoudt, maar niet weet voor hoe lang!!Als je meteen aan de slag wil, dan kun je hierboven je traject al meteen reserveren. Je ontvangt dan na betaling ook zo snel mogelijk een vervolgmail verdere info om het traject te starten.  Wil je liever eerst vrijblijvend nog even kennismaken, dan mag dat natuurlijk ook! Klik dan op onderstaande link!


Tijd om uit die overleversmodus te komen en een overwinnaarsmindset aan te leren nemen!