Ben jij een te drukke, ondernemende, christelijke vrouw die alsmaar van alles moet en moeite heeft om de ballen hoog te houden?

Je hebt een drukke baan of eigen bedrijf, een relatie, mogelijk ook een gezin met kinderen. Daarnaast allerlei bezigheden zoals sporten, van tijd tot tijd weg met een vriendin, af en toe een leuke workshop met van dat handlettering of journalling, dat zie je nu veel hè! 🙂

Je organiseert een high tea voor je vriendinnen, je gaat twee keer in de week hardlopen en daarnaast help je af en toe nog je (groot)ouders want die worden ook al een dagje ouder. Je vindt wellicht ook dat je eigenlijk wel wat meer voor je kerk zou mogen doen, want daar kom je haast niet aan toe. Maar meestal als ze om hulp vragen, spring je toch wel even bij. Want anders hebben ze niemand. Toch?

Maar je vindt het lastig om alle ballen in de lucht te houden!

Je doet toch ook veel leuke en ontspannende dingen, dus op zich heb je alles goed op de rit. En het is ook niet zo dat je nu meer doet dan andere vrouwen. Daar kan het dus ook niet aan liggen. Maar hoe komt het dan dat je je zo moe en lusteloos voelt en weinig energie hebt? Hoe komt het dat je op het moment zelf best wel kan genieten van zo’n workshop of uitje maar dat je daarna weer overvallen wordt door dat gevoel van eenzaamheid, dat gevoel van te kort schieten of…vul zelf maar in.

Ben jij zo’n vrouw die dat gevoel heeft? Dat je denkt dat het alles wel op de rit hebt, dat je denkt dat je helemaal niet zo gek veel doet, want anderen kunnen het toch ook? Dat je wel het gevoel hebt dat je mee moet doen met alles, want anders ben je anders. Anders hoor je er niet meer bij?

Dat een ander alles doet en de schone schijn ophoudt dat alles goed lijkt te gaan, hoeft niet per definitie te betekenen (dat dat ook zo is) en zeker niet dat jij dat ook allemaal maar moet kunnen. Jij weet niet in hoeverre die ander haar grenzen bewaakt of dat zij misschien van binnen huilt omdat ze ook niet meer weet hoe het verder moet, maar ook niet weet hoe het anders aan te pakken? Dat een ander maar gewoon maar doorgaan omdat ze geen nee kan zeggen, betekent niet dat jij ten koste van alles ook maar door moet gaan!

Ben jij die vrouw die het graag anders wil omdat het zo ook niet veel langer meer gaat? Omdat je vaak ziek bent, of prikkelbaar, je hoofd zo vol met negatieve gedachten of misschien heb je van de huisarts te horen gekregen dat je moet oppassen, omdat je anders afstevent op een burn out?

Wordt het dan niet eens tijd dat je nu eens eerst voor jezelf gaat zorgen, in plaats van eerst voor iedereen anders en aan jezelf kom je eigenlijk niet toe? (en nee, die leuke workshops en high tea’s tellen echt niet mee om écht aan jezelf toe te komen)

Want jij weet net zo goed als ik, denk ik, dat:

Je eerst goed voor jezelf moet zorgen, voordat je goed voor anderen kan zorgen.

 

Je kan het wel weten, maar of je het toepast is natuurlijk een ander verhaal…

Schakel daarom daarom de hulp in van een coach, die weet hoe het is om je zo te voelen, die je kan helpen om je helpen herkennen waar jouw grenzen liggen en hoe het dan merkt als je jouw grenzen overschreven worden die je kan helpen hoe je nee kan zeggen of hoe je niet altijd nee hoeft te zeggen, maar toch duidelijk bent in wat je wel en niet kan, zodat je leert omgaan met perfectionisme, faalangst, uitstelgedrag of hoe het komt dat je maar niet oplaadt.

Zodat je na een individueel traject :

❤ niet in een burnout terecht komt, maar juist beter in je vel komt te zitten,
❤ weer opgeladen bent en meer energie over hebt voor de dingen die je graag wil doen,
❤ weet hoe je je negatieve gedachten en overtuigingen om kunt buigen naar een Bijbelse mindset,
❤ weet waar je grenzen liggen en deze kunt aangeven,
❤ positiever naar jezelf en anderen kijkt, omdat je weet wie je mag zijn!
❤ niet meer moet, maar weet dat je ten allen tijde een keuze hebt , op basis van wat jij ZELF belangrijk vindt!

 

Kortom, alles wat je nodig hebt om tot rust te komen, op te laden en te gaan ontdekken wie je werkelijk mag zijn!

Hoe gaat het in zijn werk?

Na aanmelding ontvang je een bevestiging waarna we een intakegesprek via SkypeZoom inplannen. Vooraf ontvang je een vragenlijst met het verzoek deze in te vullen, zodat ik tijdens het intakegesprek meteen al helder heb waar jij op dit moment het meest tegenaan loopt. Dat bespaart al tijd en dan hoeven we dat niet tijdens de eerste te doen.

Vervolgens plannen we de eerste afspraak in. Volgens een vooraf vastgesteld traject doorlopen we volgens een stappenplan jouw proces, zodat je aan het eind van je traject een persoonlijk plan hebt, meer energie overhebt, je beter in je vel zit, minder piekert en maalt, maar weet hoe je die negatieve gedachten om kunt buigen en positiever denkt!

Neem contact met me op als je:

❤ niet wil lopen, maar niet weet hoe verder
❤ als je al bent vastgelopen en niet weet hoe verder
❤ niet meer het gevoel wil dat alles moet, maar dat je zelf kan kiezen!
❤ klaar bent om met je negatieve overtuigingen aan gaan te pakken
❤ als je anders wilt leren denken
❤ beter wil slapen en minder wil piekeren
❤ als je andere keuzes wilt gaan maken, ook al weet niet je niet hoe
❤ als je het zat bent je steeds onzeker te voelen en tegen jezelf op te boksen
❤ en neem vooral meteen contact met me op als het gevoel hebt dat je het misschien nog wel even volhoudt, maar niet weet voor hoe lang!!

Dus ben je klaar voor…. meer energie, meer rust en jezelf beter voelen? 

 

Jouw bijdrage voor een individueel coachtraject is € 697,00 voor een traject van 10 sessies à 60 minuten. De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Dordrecht, tijdens een wandeling in de directe omgeving van Dordrecht (of evt via Skype/Zoom of bij jou thuis als je gezondheid het niet toelaat om naar Dordrecht te komen). Mocht blijken dat je minder sessies nodig hebt, ontvang je het geld van de resterende sessies naar rato terug.

Mocht je het een probleem vinden om het bedrag ineens te voldoen, dan is een betalingsregeling mogelijk. Stuur dan even een mailtje naar info@uniquepearl.nl.

Wil je eerst een keertje Skypen om kennis te maken? Dat kan natuurlijk ook! Ook dan ontvang je vooraf een vragenlijst, maar het is helemaal vrijblijvend en verder geen kosten aan verbonden. Stuur dan even een mailtje naar info@uniquepearl.nl.

 

Contactgegevens:
email: info@uniquepearl.nl
tel. +31 (0)6 – 4913 21 76

KvK 62685538
Rek.nr. NL NL88 ASNB 0707 7999 45

© 2018 Unique Pearl – PrivacyverklaringAlgemene VoorwaardenCookies
Lizzie Kamerling
>