U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

10 tips die je gaan helpen om stoppen met piekeren en vanuit de rust te gaan leven, zodat je de hectiek van alledag aankan!

 

 
Wil jij dat ook?
Meld je dan hier aan!

 

 

 

Ben jij een te drukke (christen)vrouw,

die alsmaar van alles moet en

moeite heeft om de ballen hoog te houden?Je hebt een drukke baan, een relatie, mogelijk ook een gezin met kinderen. Daarnaast allerlei bezigheden zoals sporten, van tijd tot tijd weg met een vriendin, af en toe een leuke workshop met van dat handlettering of journalling, dat zie je nu veel hè .:) Je organiseert een high tea voor je vriendinnen, je gaat twee keer in de week hardlopen en daarnaast help je af en toe nog je (groot)ouders want die worden ook al een dagje ouder.  Je vindt dat je eigenlijk wel wat meer voor de kerk zou mogen doen, want daar kom je haast niet aan toe. Maar meestal als ze om hulp vragen, spring je toch wel even bij. Want anders hebben ze niemand. Toch?

Maar je vindt het lastig om alle ballen in de lucht te houden! Je doet toch ook veel leuke en ontspannende dingen, dus op zich heb je alles goed op de rit. En het is ook niet zo dat je nu meer doet dan andere vrouwen. Daar kan het dus ook niet aan liggen. Maar hoe komt het dan dat je je zo moe en lusteloos voelt en weinig energie hebt? Hoe komt het dat je op het moment zelf best wel kan genieten van zo’n workshop of uitje maar dat je daarna weer overvallen wordt door dat gevoel van eenzaamheid, dat gevoel van te kort schieten of...vul zelf maar in. 


Ben jij zo’n vrouw die dat gevoel heeft? Dat je denkt dat het alles wel op de rit hebt, dat je denkt dat je helemaal niet zo gek veel doet, want anderen kunnen het toch ook? Dat je wel het gevoel hebt dat je mee moet doen met alles, want anders ben je anders. Anders hoor je er niet meer bij?

Dat een ander alles doet en de schone schijn ophoudt dat alles goed lijkt te gaan, hoeft niet per definitie te betekenen dat jij dat ook allemaal maar moet kunnen. Jij weet niet in hoeverre die ander haar grenzen bewaakt of dat zij misschien van binnen huilt omdat ze ook niet meer weet hoe het verder moet, maar ook niet weet hoe het anders aan te pakken? En dat een ander maar gewoon maar doorgaan omdat ze geen nee kan zeggen, betekent niet dat jij ten koste van alles ook maar door moet gaan.

 

Ben jij die vrouw die het graag anders wil omdat het zo ook niet veel langer meer gaat? Omdat je vaak ziek bent, of prikkelbaar, je hoofd zo vol met negatieve gedachten of misschien heb je van de huisarts te horen gekregen dat je moet oppassen, omdat je anders afstevent op een burn out?

Wordt het dan niet eens tijd dat je nu eens eerst voor jezelf gaat zorgen, in plaats van eerst voor iedereen anders en aan jezelf kom je eigenlijk niet toe? (en nee, die leuke workshops en high tea’s tellen echt niet mee om écht aan jezelf toe te komen)

Want jij weet net zo goed als ik, denk ik, dat:

 

Je pas goed voor een ander kan zorgen

als je ook goed voor jezelf zorgt ;)

 

Schakel daarom de hulp in van een coach die je kan helpen om je helpen herkennen waar jouw grenzen liggen en hoe het dan merkt als je jouw grenzen overschreven worden die je kan helpen hoe je nee kan zeggen of hoe je niet altijd nee hoeft te zeggen, maar toch duidelijk bent in wat je wel en niet kan, zodat je leert omgaan met perfectionisme, faalangst, uitstelgedrag of hoe het komt dat je maar niet oplaadt.

Tijdens een individueel traject besteed ik vooral aandacht aan: 

 

 

 hoe het komt dat je weinig energie hebt en zo moe blijft.

❤ hoe je dingen anders kan aanpakken,

❤ een plan om tot rust te komen en op te laden om verder te kunnen.

❤ hoe het komt dat je vastloopt

❤ dat je mag ontdekken wie je mag zijn,

❤ handvatten om je negatieve, belemmerende gedachten en overtuigingen aan te pakken

❤ hoe je andere keuzes kunt maken.

 

Kortom, alles wat je nodig hebt om tot rust te komen,

op te laden en te gaan groeien in (zelf)vertrouwen!

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Vooraf vraag ik je een formulier in te vullen met een aantal vragen, zodat ik meteen al helder heb waar jij op dit moment met meest tegenaan loopt. Dat bespaart al tijd en dan hoeven we dat niet tijdens de sessies te doen. Vervolgens plannen we de eerste afspraak in. Binnen een traject van 6 sessies doorlopen we volgens een stappenplan jouw proces, zodat je aan het eind van je traject vol zit met nieuwe inzichten en een plan hoe je verder kunt.

Neem contact met me op als je:

❤ klaar bent om met je negatieve overtuigingen aan gaan te pakken
❤ als je anders wilt leren denken
❤ als je andere keuzes wilt gaan maken, ook al weet niet je niet hoe
❤ als je het zat bent je steeds onzeker te voelen en tegen jezelf op te boksen

❤ en neem vooral meteen contact met me op als je van die sneltrein af wilt, maar niet weet waar de handrem zit! 

 

Dus ben je er klaar voor en bereid om te veranderen en aan de slag te gaan met mij? 

 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?