Het is nu de hoogste tijd om te leren om datgene dat je nu tegenhoudt, te overwinnen en te gaan staan in het plan dat God voor je heeft in een tijd als deze! 

Even heel eerlijk lieve jij. 


We leven in een tijd van nu of nooit! 

En als jij het gevoel hebt dat je er nog niet tegen opgewassen bent, dan is nu het moment om daar iets aan te doen. 


Misschien heb je al heel lang het gevoel dat je alleen maar aan het overleven bent.  En dat gevoel is de laatste tijd niet echt minder geworden, zullen we maar zeggen. Je hebt al tijden moeite om in slaap te vallen en als je eindelijk in slaap valt, dan is het maar voor een paar uurtjes. Je gedachten blijven maar in cirkels rondgaan. Pas werd je de vraag gesteld hoe vaak je op een dag negatieve gedachten had en toen moest je toegeven dat dat toch wel het grootste deel van de dag was. Het is al een tijd geleden dat je blij en uitgerust aan je dag begon. 


Herken je dat? 

 

Je zou het ontzettend graag anders willen, maar je weet niet hoe. Je bent het overzicht een beetje kwijt. 


Hoe zou het voor je zijn:


- als je meteen weer in slaap zou kunnen vallen en uitgerust en blij zou kunnen opstaan? 

- je weer opgeladen voelt en meer energie hebt?

- je niet meer zo aan het piekeren bent, en zorgen aan het maken bent maar ind e rust kan leven omdat je je zorgen aan God weet over te geven? 

- weet hoe je die negatieve gedachten om kunt buigen naar positieve gedachten, waardoor je je ook beter voelt?

- je blij met jezelf bent en niets meer aantrekt van de mening van anderen, omdat je weet wie je bent in Christus en weet hoe je daarin kunt staan! 

- weet hoe je al je obstakels kunt overwinnen, ongeacht wat er op je pad komt? 


Kortom, alles wat je nodig hebt om uit die overleversmodus te komen en vanuit de Overwinning die Christus ons geeft en dus ook jou, te gaan leven! 


Wil jij dat ook?  

Als je meteen aan de slag wil, dan kun je hierboven je traject al meteen reserveren. Je ontvangt dan na betaling ook zo snel mogelijk een vervolgmail met verdere info om het traject meteen te kunnen starten.  Ook plannen we zo snel mogelijk onze eerste afspraak in.


Wil je liever eerst vrijblijvend nog even kennismaken, dan mag dat natuurlijk ook! Klik dan op onderstaande link!

Lees ook ervaringen van anderen..."Dankjewel voor alle hulp! Ik heb het traject nog niet eens helemaal afgerond, maar ik vind het zo gaaf dat ik al zulke grote stappen heb kunnen zetten! Ik slaap eindelijk weer en heb veel meer rust in mijn hoofd. Daarnaast heb ik nu al durven solliciteren op de baan die ik wilde en ik heb hem gewoon gekregen!"🤍🤍🤍


"Ook al heb ik maar ÊÊn gesprek met je gehad, dat was al zo helpend! Ik heb nu de knop kunnen omzetten!"


🤍🤍🤍


Ik ben zo dankbaar voor de coaching! Na een traject met jou heb ik veel meer stappen kunnen zetten dan in alle jaren van therapie ervoor! Ik heb mijn therapie inmiddels stopgezet!"


🤍🤍🤍


Ik weet niet hoe ik je kan bedanken! Ik ben zo dankbaar voor de rust en de inzichten die de gesprekken me heeft gebracht en ik heb weer vertrouwen dat ik de toekomst aankan,!