Klik op de knop hieronder om je aan te melden voor het gratis online platform van Unique Pearl en lees mee met de wekelijkse blogs en berichten 

Niet alleen lees je dan de wekelijkse blogs en/of berichten,  waarin je geïnspireerd, bemoedigd en/of gemotiveerd wordt om stappen te zetten in je groei als dochter van de Vader en als aanstaande bruid! Ga naar het aanmeldformulier helemaal onderaan deze pagina om je aan te melden! Wil je alleen mijn (bijna wekelijkse) mails ontvangen, meld je dan aan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. 

In de Parelvrouwen Community staat wekelijks een thema centraal waar we met de wekelijkse posts en video’s de verdieping in gaan, maar het is ook een plek waar je kan verbinden met andere waakzame zussen en je gebed-, dank- en overwinningspunten mag delen. Meld je aan als je wilt groeien in je identiteit als Dochter van de Vader en jezelf wilt voorbereiden als toekomstigee bruid, omdat je Bruidegom in aantocht is en dat moment zo dichtbij is dat je Hem gaat ontmoeten! Dit is de plek waar we ons gereed maken en samen zorgen dat onze lampen brandend zijn! Klik hier om je aan te melden voor de Parelvrouwen Community!

Daarnaast kun je me nu nog volgen op Facebook of op Instagram via @christencoach.lizzie.kamerling. Als je mijn pagina een like geeft en meteen ook aangeeft bij “Meldingen” dat je alle berichten wilt zien, dan krijg je ook de tips die ik daar deel altijd in je tijdlijn te zien! En natuurlijk wordt een duimpje, hartje of reactie altijd gewaardeerd!! Daardoor help je me mijn werk meer bekend te maken, doordat Facebook mijn berichten ana meer mensen laat zien. Help je mee? (let op, als je de berichten niet liket, krijg je ze op den duur niet meer te zien..)

Op Youtube ben ik ook te vinden. Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe video’s? Klik dan hier om naar mijn kanaal te gaan en klik rechtsboven op de rode knop Abonneren. Dan ontvang je een melding als er een nieuwe video online komt!

 

Wil je alleen de (bijna) wekelijkse mails ontvangen met de updates? Schrijf je dan hieronder in! 

 

Lizzie Kamerling