Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse Parelmomenten!

Niet alleen ontvang je dan mijn (meestal wekelijkse) blog rechtstreeks in je mailbox,  waarin je geinspireerd, bemoedigd en/of gemotiveerd wordt om stappen te zetten in Gods Koninkrijk. Daarnaast word je dan als eerste op de hoogte gebracht als er nieuwtjes of speciale acties zijn. Je ontvangt dan sowieso de link naar mijn gratis eboek in je mailbox!

Daarnaast kun je me volgen op Facebook. Als je mijn pagina een like geeft en meteen ook aangeeft bij “Meldingen” dat je alle berichten wilt zien, dan krijg je ook de tips die ik daar deel altijd in je tijdlijn te zien! En natuurlijk wordt een duimpje, hartje of reactie altijd gewaardeerd!! Daardoor help je me mijn werk meer bekend te maken, doordat Facebook mijn berichten ana meer mensen laat zien. Help je mee?

Op Youtube ben ik ook te vinden. Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe video’s? Klik dan hier om naar mijn kanaal te gaan en klik rechtsboven op de rode knop Abonneren. Dan ontvang je een melding als er een nieuwe video online komt!

 

Ik wil me aanmelden voor de Parelmomenten!

Een wekelijks Parelmomentje met een blog, tip of andere info in je mailbox m.b.t. stress, angst of bezorgdheid overwinnen, tot rust komen, groeien in geloof en (zelf)vertrouwen en identiteit. Bij belangrijk nieuws is het een mailtje extra. Je kunt jezelf op elk moment weer uitschrijven. Je ontvangt na aanmelding een mailtje ter bevestiging, met daarin ook de link naar het eboek!

>> * Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Unique Pearl.nl om mijn gegevens te verwerken zoals omschreven in de Privacy Verklaring.

Lizzie Kamerling