Herstel van burn out voor christenvrouwen

Online cursus met 30 lessen om tot rust te komen en weer op te laden!
Heb je al eens gegoogled op het woord burn out?

Je bent zóóóó ontzettend moe, niet vooruit te branden.. en maar doorgaan. Want het kan niet anders. Je hebt nu eenmaal je gezin, je werk, je andere verplichtingen.

Je gaat maar door, maar je hoofd en je lichaam schreeuwen heel hard: STOP!!!

Misschien wil je zelfs wel stoppen maar je weet niet hoe. Of als je zou stoppen, dan weet je niet meer of je nog verder kan. Je bent zo ontzettend moe. Dan houdt misschien alles wel op.

Dus weer maar een bak koffie erin, langs de huisarts voor slaapmedicatie, extra melatoninepillen… en ondertussen maak je nog een afspraak voor de fysio, want je nek gaat ook steeds meer vastzitten. Het lijkt maar niet over te gaan. En dat hoofd, die gedachten blijven maar malen en malen en dat opgejaagde gevoel blijft ook een beetje hangen. Maar goed, hup aan het werk. Al zie je daar tegenwoordig ook best tegenop.

Ja, ja. Je zorgt heus wel voor jezelf.

Je gaat toch naar de huisarts, je pakt die nek- en schouderklachten toch aan? Gister ben je zelfs voor jouw doen veel eerder naar bed gegaan (wel met twee paracetamol omdat je zoveel hoofdpijn had). Normaal ga je veel later, want dan is de rust terug in huis en dan kun je rustig even social media checken en tot rust komen. Vakantie…. uhm ja… ja je bent weggeweest, waarheen ook al weer. Het voelt al weer zo lang geleden.. wanneer ben ik ook al weer teruggekomen?

Als je maar es door die eerste weken van school heen bent, iedereen weer wat meer in het ritme van alledag.. de warmte zit ook nog steeds in de lucht en in je lijf.. en je boft want je bent in de herfstvakantie al weer vrij van je werk. Je hebt zelfs gezegd dat je dit jaar stopt als jeugdleiding van de kerk, omdat je het een beetje te druk hebt. Dat was best een hele stap, dat heb je al jaren gedaan. Dat stop je niet zo maar. Dus dat zal zeker ook wel helpen.

Maar wat er vorige week gebeurde, daar schrok je wel van. Dat had je nog nooit meegemaakt. Je kreeg het opeens zo benauwd, je hart sloeg helemaal op hol en je ging hyperventileren. Was dat nu een paniekaanval? Waar kwam dat opeens vandaan? Die heb je nog nooit gehad! Hopelijk was dat eens maar nooit meer zeg!

Herkenbaar?

Een beetje… of heel erg?

Hmmmm….

Wordt het dan niet eens tijd om… stil te staan? Bij wat hier gebeurt? Wordt het wellicht nu tijd om dingen anders te gaan doen?

Hoe zou het voor je zijn als je:

– tot rust zou kunnen komen en weer op zou kunnen laden?
– niet steeds het gevoel hebt al met een halflege accu de dag te moeten beginnen en iedere keer in je reserve moet?
– een stappenplan zou kunnen volgen waar je niet over na hoeft te denken maar waarvan je wel weet dat het je zou helpen?
– wat meer rust in je hoofd en lichaam zou ervaren
– wat meer controle over heftige emoties kan krijgen
– of juist weer wat meer leren voelen, want je zit steeds in je hoofd?
– .. wat meer energie?

Doe dan mee met dit programma.

Een online programma waarin ik je in 30 lessen leer hoe je tot rust kunt komen en weer op kunt laden. Ook ga je heel voorzichtig al kijken hoe het komt dat je bent vastgelopen of dreigt vast te lopen en hoe je het in de toekomst anders kunt gaan doen. Een programma dat gericht is op herstel van burnout, maar liever nog, om burn out te voorkomen, als je dus al wel overbelast bent en overmatig stress ervaart.

Wat kun je verwachten?

❤ Je start op de eerstvolgende maandag na je aanmelding
❤ 30 online lessen gericht op herstel (tot rust komen en opladen), acceptatie (bewustwording), roer om (verandering) en de toekomst (vooruitkijken), dagelijks in je mailbox en één voor het weekend.
❤ Met diverse praktische opdrachten en oefeningen
❤ Speciaal gericht op christelijke vrouwen, dus in de verschillende onderwerpen wordt regelmatig vanuit Bijbels perspectief één en ander belicht, zoals bijvoorbeeld waarom wel ontspanningsoefeningen vs. yoga/mindfulness
❤ De lessen mag je helemaal in je eigen tempo volgen.
❤ 6 maanden begeleiding via een aparte besloten Facebookgroep voor gelijkgestemden waar je terecht kunt met al je vragen, zodat je ook na afloop van de lessen nog een plek hebt waar je terecht kunt en dat je niet het gevoel hebt dat je meteen alles weer alleen moet doen.
❤ 1 sessie van 60 minuten individuele coaching (afspraak zelf inplannen binnen de eerste drie maanden, anders komt deze te vervallen)
❤ Mogelijkheid om 24/7 al je vragen in de Facebookgroep te stellen

Omdat ik het heel belangrijk vind dat iedere vrouw de mogelijkheid moet hebben om een andere keuze te maken, waarbij geld geen probleem zou moeten zijn, heb ik dit basisprogramma gemaakt en bied ik het voor een laagdrempelige prijs aan. Je betaalt nu namelijk slechts € 97,00!

 

Hieronder al een greep uit de onderwerpen die aan bod komen in de online lessen (volgorde kan afwijken):

❤ Emoties
❤ Ontspanning
❤ Slapen
❤ Acceptatie
❤ Stress, overspannenheid en burn out
❤ Angst, paniek, huilbuien
❤ Lichaamssignalen
❤ Hulp vragen
❤ Leren voelen
❤ Hoe ga je hiermee om naar je werk toe
❤ Grenzen aangeven
❤ Energiegevers en –vreters in kaart brengen
❤ Geloof
❤ Perfectionisme en faalangst
❤ Omgaan met negatieve gedachten
❤ Gewoonten en patronen
❤ Zelfvertrouwen

Dit waren er al aardig wat zo he. Er zijn er nog een paar… ik ga nog niet alles verklappen.

Als je deze online cursus doorlopen hebt en alles gaat toepassen, betekent niet dat je dan helemaal hersteld bent van overbelasting of burn out. Je bent dan wel heel goed op weg. Je hebt de basis om tot rust te komen en op te laden. Het is belangrijk om het geleerde te blijven toepassen en je zult merken dat als het je meer eigen maakt, dit je enorm gaat helpen in je verdere herstel. faNatuurlijk kun je op een later moment ook instappen. Maar wat is er dan veranderd? Je kan het ook nog even zelf proberen. Maar weet dat de kans groot is dat je in kringetjes rond blijft draaien en dat de kans groot is dat het alleen maar langer duurt voordat je herstelt. Daarnaast is het ontzettend fijn om een plek te hebben waar anderen dezelfde vragen hebben als jij, een plek van herkenning.

 

Heb je nog vragen? Wil je even checken of dit bij je past of dat je mogelijk andere hulp nodig hebt? Laat me gerust even weten, dan kijk ik graag met je mee. Klik dan hier of stuur een email naar info@uniquepearl.nl

Moeite met slapen? Tel geen schapen…

Praat eens met de Herder!

– Visje

© 2018 Unique Pearl – Privacyverklaring – Algemene Voorwaarden – Cookiebeleid
Lizzie Kamerling
>