Want alzo lief heeft God jou!

Geloof je dat? Dat God jou liefheeft, jou op het oog heeft?

100%?

Altijd, ongeacht wat er ook is gebeurd in je verleden of wat er nu misschien in je leven gaande is? Wat dat dan ook is?

Of twijfel je daar nog weleens aan, misschien zelfs regelmatig, zelfs al heb je lang geleden je hart aan Jezus gegeven?

[Heb je dat nog niet gedaan, dan zou ik stoppen met lezen en naar God toegaan. God belijden dat je een zondig mens bent, dat je niet zonder Hem kunt en dat je je leven aan Hem wilt geven en doet dat dan ook! Dat is het allereerste dat je dan nodig hebt. Maar ik ga er even vanuit dat je dat wel eens gedaan hebt en dat je mag weten dat je kind van God bent. 😉 ]

Soms vergeten we dat namelijk. Soms vergeten we dat het Woord van God de Waarheid is en de enige Waarheid is. Soms laten we ons afleiden door die stemmetjes in onze gedachten en waarvan we denken dat ze onze eigen gedachten zijn.

Als we te lang luisteren naar de stemmetjes en er gehoor aan gaan geven en ernaar gaan praten en handelen, dan worden het wel onze eigen gedachten. Maar in eerste instantie zijn het stemmetjes van verleiding.

Herken je dat? Laat me gerust even weten!

Maar eerst iets heel anders… 😉

Misschien vind je de situatie waar we in zitten moeilijk en zou je graag wat meer bemoediging willen?

Misschien wil je graag meer contact met gelijkgestemde en waakzame vrouwen in een tijd als deze, juist omdat alles grotendeels weg is gevallen? Of heb je het gevoel dat een en ander niet klopt en wil je graag meer antwoorden hoe met deze situatie om te gaan en met bepaalde keuzes?

Mogelijk (ben je net als ik overtuigd dat we in de eindtijd zijn aanbeland en) zou je graag meer voorbereid worden op een tijd als deze?

MAG IK EVEN TROMGEROFFEL ALSJEBLIEFT ?!!

Dan wil ik je heel graag uitnodigen voor de Parelvrouwen Community, die vanaf heden officieel van start gaat!!

De reden voor dit platform is dat ik heel graag een plek wil bieden om met elkaar te kunnen verbinden, maar dat het wel een veilige plek is voor iedereen. Ook wil ik heel graag dat de Waarheid gezegd kan blijven worden en helaas is dat op Social Media platformen niet meer het geval. Daarom is Unique Pearl vanaf vandaag actief op een ander platform!

Het heeft echter even geduurd voordat ik een platform kon vinden waar we echt in een privé setting dingen met elkaar kunnen delen. Ik ben hier in ieder geval super blij mee! Al moet ik nog wel een beetje ontdekken hoe het precies werkt, de eerste posts en trainingen staat in ieder geval klaar en ingepland!

Wat kun je in de Parelvrouwen Community in ieder geval verwachten?

  • alle Parelmomenten zullen voortaan daar verschijnen (en niet meer zo af en toe via de mail), je krijgt wel een melding als je dat wilt dat er een bericht voor je klaar staat
  • veel meer Bijbelse overdenkingen en bemoedigingen en groeivragen
  • er zullen verschillende thema’s aan bod komen waar we dieper op het betreffende thema kunnen ingaan
  • plek voor online ontmoeting en verbinding
  • plek waar je 24/7 al je vragen kan stellen
  • privé groep, dus een veilige omgeving om dingen te delen
  • er zullen op regelmatige basis trainingen, e.d. beschikbaar worden gesteld, gericht op groeien in je identiteit als dochter van God en vanuit de overwinning te leren leven!

Ik weet echter nog niet helemaal precies hoe dat eruit gaat zien, omdat ik één en ander aan het opstarten ben. Ik wil echter niet wachten tot het helemaal gereed is, want ik denk dat het zo belangrijk is dat we nu al meer kunnen verbinden met elkaar! Daarom kun je nu voor een heel klein bedrag al lid worden!

Wil je meer weten over deze Community of lid worden? Klik dan op de knop hieronder!

 

En dan nog even terugkomend op wat ik zojuist hierboven schreef. Wil je de rest van mijn blog lezen? Wil je hier ook actief mee aan de slag? Word dan snel lid en dan zie ik je aan de andere kant in de Community! De blog staat daar al voor je klaar!

Zie ik je aan de andere kant?

Lizzie Kamerling