Ben jij, dochter van God, op zoek naar een plek waar je samen met andere christelijke vrouwen kan groeien in een overwinnaarsmindset?

Wat zou je graag meer contact hebben met andere gelijkgestemde vrouwen. In deze tijd mis je dat behoorlijk. Of heel erg zelfs.

Conferenties en andere bijeenkomsten zijn grotendeels verdwenen of uitgesteld, de kerken zijn tijdelijk weer (gedeeltelijk) open en Bijbelstudies en vrouwengroepen zijn grotendeels online gegaan. Misschien zijn er veel mensen om je heen die het contact met jou op een laag pitje hebben gezet, omdat ze bang zijn of misschien omdat jij andere keuzes maakt, anders tegen dingen aankijkt. Misschien ben je vriendschappen of relaties zelfs kwijtgeraakt, doordat jij een andere mening hebt. 

Je voelt je regelmatig behoorlijk alleen staan. Je zou best wat bemoediging kunnen gebruiken.

Je hebt soms of zelfs regelmatig het gevoel dat je helemaal vast zit in je situatie. Wat zou je graag van gedachten wisselen met anderen hoe zij dat doen. Wat zou je graag samen met andere vrouwen nadenken over bepaalde thema’s en daarover doorpraten, hoe zij het beleven, hoe zij het ervaren. Maar meer nog: hoe zij daar mee omgaan, hoe het geloof hen helpt om bepaalde dingen te overwinnen. Wat zou je graag een plek hebben waar je kan groeien om over al die hobbels en bobbels heen te stappen die je nu zo tegen kunnen houden, zeker nu de hele wereld anders lijkt te denken.

…Zoals die angst om conflicten aan te gaan… omdat je andere keuzes maakt dan iedereen om je heen
…dat verleden dat je steeds maar lijkt te blijven achtervolgen…
…die angst voor de toekomst… 
…die zorgen die je hebt over hoe het nu allemaal verder zal gaan in de wereld…
…of die zorgen om je familie of in je gezin, omdat jij anders tegen de dingen aankijkt… hoe moet je daar nu mee om gaan?
…die stress die je iedere keer ervaart als je je mening moet geven, misschien nu jij een mening hebt die maar heel weinig mensen met je delen…

Herken je dat?

Je ziet wat er nu gaande is in de wereld, waarin je “de tekenen der tijden” herkent, waardoor je weet dat we nu écht in de eindtijd zitten. Je hebt het gevoel dat wat er gaande is niet helemaal of juist helemaal niet klopt. Je weet diep van binnen dat het juist NU! super belangrijk is om samen met andere zussen te bouwen aan je relatie met God, dat we juist nu in een tijd leven waarin het

cruciaal is om je wapenrusting op te nemen en te gebruiken!

 

Maar tegelijkertijd vind je het superspannend en gaat dat niet helemaal vanzelf. 

Hoe zou je het vinden…

❤  om een plek te hebben waar je kunt verbinden met gelijkgestemde zussen, om elkaar in de eindtijd te versterken

❤ waar we samen onszelf voorbereiden om een waardige bruid te zijn op het moment dat Jezus ons binnenkort komt halen?

❤ om samen toe te leven naar die grote dag? 

❤ waar je met al je groei- en geloofsvragen terecht zou kunnen en waar we dieper ingaan op bepaalde thema’s? 

❤ dat je een plek zou hebben dat gericht is op groeien in liefde en overwinning

❤ een plek hebt waar je je relatie met God kan verdiepen en waar herstel en genezing kan gaan plaatsvinden?

❤ de mogelijkheid om gebed te vragen als je daar behoefte aan hebt en weet dat er dan altijd iemand is die met je meebidt?

❤ groeien in een overwinnaarsmentaliteit om stand te houden als keuzes moeilijk zijn en te durven gaan in de Naam van Jezus, ongeacht wat er komen gaat?

 

Meld je dan nu meteen aan voor de Parelvrouwen Community! 

De Parelvrouwen Community is een online forum van Unique Pearl dat los staat van Social Media en waar iedereen zich specifiek voor moet aanmelden, zodat het een veilige plek is en blijft en wat volledig gericht is op groeien in een meer dan overwinnaarsmindset vanuit het Woord van God! Het is een groep dat in de eindtijd staat, maar zich richt op zich klaar maken als wijze maagd en toekomstige Bruid, om gereed te zijn als Jezus Christus, onze Bruidegom, ons binnenkort komt halen!

We leven m.i. in de eindtijd waar we o.a. zien dat er steeds meer censuur op de Waarheid komt, waar we niet altijd meer vrijuit mogen en kunnen spreken (vooral niet meer op sociale media) en waar het lijkt dat we niet meer vrij zijn om te kiezen voor wat de Bijbel zegt! Steeds meer en meer worden berichten gebaseerd op (Bijbelse) Waarheid verwijderd en geband van de social media platforms. Dit is nu al in drastische vormen op YT, FB en IG, en in mindere mate ook al op Telegram.

Dus daarom dit platform! Zodat we zo lang mogelijk met elkaar kunnen verbinden!

Maar niet alleen dat!

We leven in een tijd waar het meer dan ooit nodig is om heel sterk in je geloofsschoenen te staan en te staan voor wat God zegt in Zijn Woord. Nu is het de tijd, een tijd waarin alles omvalt, dat je leert denken als een overwinnaar, zodat je staande kunt blijven en kunt leren overwinnen in een tijd als deze.

We leven in een tijd dat het superbelangrijk is om met elkaar te verbinden als je merkt dat je andere keuzes moet maken dan de wereld van ons vraagt. We leven in die tijd waar de Bijbel over spreekt dat wat men goed noemt juist kwaad is en andersom! Juist nu merken we dat de keuzes die de wereld van ons vraagt te maken, haaks staan op wat God ons zegt in Zijn Woord! Angst wordt liefde genoemd en liefde angst!

Het is daarom zóóó belangrijk dat we elkaar helpen om te groeien in liefde en vertrouwen, dat we elkaar helpen in een leven dicht bij God, dat we door de Heilige Geest en vanuit het Woord van God geleid en versterkt worden! Het is cruciaal dat we allemaal persoonlijk onze wapenrusting die we van God hebben ontvangen, (nog meer) leren opnemen en gebruiken en elkaar hierin helpen, want er is een geestelijke strijd gaande die met de dag heftiger wordt!

Hoe het met jouw geestelijke gezondheid gaat, heeft niet alleen invloed op je relatie met God, jezelf en anderen, maar ook invloed op je psychische en lichamelijke gezondheid! Dus dit is super belangrijk! Voor je eeuwige toekomst, maar sowieso ook voor de toekomst hier op aarde, hoe lang of hoe kort we hier nog mogen zijn!

Dus als jij behoefte hebt aan geestelijke handvatten hoe je vanuit Bijbelse uitgangspunten kunt leren om de obstakels in je leven te overwinnen, maar ook meer persoonlijk (online) contact met andere christelijke vrouwen wilt, als je met andere zussen wilt verbinden die ook graag vanuit het Woord van God willen groeien in de overwinning, dan is dit de plek voor jou!

Wat kun je sowieso verwachten in de Parelvrouwen Community?

  • Een veilige plek waar we elkaar bemoedigen en opbouwen om te groeien in geloof en overwinning op een platform dat helemaal los staat van social media (dus Facebook, Instagram, You Tube, Whatsapp of Telegram)
  • Ruimte om al je vragen te stellen, zodat je kunt groeien in de dingen die je nu nog tegenhouden om een overwinnaarsmentaliteit te hebben
  • Een plek waar je gebed kan vragen voor de dingen die jou bezig houden
  • Bijbelse bemoedigingen en blogs
  • posts gericht op groeien in een overwinnaarsmindset
  • Verdieping door de thema-trainingen en/of Bijbelstudies
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan de cursussen en programma’s die hier aangeboden worden, zodat je nog meer kunt groeien in jouw identiteit in Christus
  • App die je kunt downloaden in de Playstore, zodat je de community heel gemakkelijk bij de hand hebt
  • Wekelijkse trainingen die zijn gericht op groeien in je identiteit als dochter van de Vader en leren om in de overwinning te staan in iedere situatie van je leven!
  • En uiteraard maandelijks opzegbaar, dus je bent altijd vrij om het stop te zetten wanneer je maar wilt.

 

Zodat je kunt gaan groeien in geloof en vertrouwen en je identiteit in Christus leert versterken!!

Misschien heb je geen behoefte aan verdieping, maar wil je wel kunnen meelezen met de algemene berichten en blogs en verbinden met gelijkgestemde zussen in het geloof. Dan kun je je aanmelden voor een gratis lidmaatschap van het online platform van Unique Pearl.   

Klik dan op de knop hieronder om je gratis aan te melden!

 

Contactgegevens:
email: info@uniquepearl.nl
KvK 62685538

 

Lizzie Kamerling