Stel me een vraag, boek een gratis sessie, of wil je meer info over een traject of programma?

Stuur een mailtje naar info@uniquepearl.nl of vul onderstaand formulier in en stel me je vraag. Ik geef je uiterlijk binnen 2 werkdagen antwoord!

Wil je in het vervolg niets missen en al mijn tips en blogs en andere info ontvangen? Klik hier om je aan te melden hiervoor, je ontvangt dan maximaal twee mailtjes per week van mij in je mailbox!

De praktijkruimte van Unique Pearl bevindt zich aan de Celebesstraat 42 te (3312 XC) Dordrecht, 1e verdieping. Er kan gratis geparkeerd worden in de Celebesstraat en op het parkeerterrein aan het Vogelplein dat in het verlengde van de Celebesstraat/Bankastraat ligt.

Vind je persoonlijk contact fijn, dan spreken we in levende lijve in mijn praktijk af. We houden rekening met wat jij prettig vindt. Dus als jij het fijn vindt dat we bijv. rekening houden met wat meer afstand houden of geen hand of hug geven, dan doen we dat niet. Wil je dat wel, dan doen we dat wel. Graag zelfs! Spreek je liever af via videobellen, dan mag dat natuurlijk ook. Jij kiest. 😉 

Contactgegevens:
info@uniquepearl.nl
KvK 62685538

Neem contact met mij op:

Lizzie Kamerling