Coaching naar rust, herstel, en vrijheid!

Ik leer jou, dochter van God, vanuit BIjbelse uitgangspunten, al je obstakels te overwinnen, zodat je een "meer dan overwinnend"leven kunt gaan leiden!

Je hebt het gevoel van alsmaar te moeten. Van anderen… van jezelf. Je hebt last van perfectionisme of faalangst en daardoor stel je ook weleens dingen uit of… je doet ze helemaal niet. Je weet dat het nodig is, maar je vind het lastig vindt om grenzen aan te geven, nee te kunnen zeggen. Je hebt nog alle ballen in de lucht hebt, maar pffff… soms is het eigenlijk teveel. Je lijkt heel zelfverzekerd, maar ik moest eens weten. Je hebt regelmatig last van stress, bezorgdheid of zelfs angstgedachten.

Best wel vaak zelfs eigenlijk, nu je erover nadenkt.

Dat doe je maar liever niet. Want je vindt dat je toch eigenlijk meer de vrede van God zou mogen ervaren en je niet steeds zo gestresst zou moeten voelen.

Maar helaas is het tegendeel het geval.

Je snakt naar een oplossing, want je weet niet hoe verder

Mag ik dan even heel eerlijk met je zijn?

Toegegeven… oneerlijk lukt me ook gewoon niet… 🙂

Hoe zou het voor je zijn als er een oplossing was? Dé oplossing?

Misschien vraag je jezelf af. Een échte oplossing. Is die er überhaupt wel? Leven we niet gewoon in een gebroken wereld waar we moeten dealen met de dingen die op ons pad komen?

Deels is dat ook zo.

Maar ik kan je voor 100% garanderen. In bijna alle gevallen is er wel een oplossing. Lees je wat ik schrijft?

In bijna alle gevallen is er een oplossing!! Dat is goed nieuws! 80% van onze lichamelijk en psychische klachten hebben te maken met een geestelijke oorzaak. 

Hoe zou het voor je zijn als: 

♥ je beter zou slapen omdat je niet meer zo ligt te piekeren?
♥ je niet meer beheerst zou worden door negatieve gedachten?
♥ of niet meer overspoeld door negatieve gevoelens, maar gewoon blij en dankbaar de dag begint?  

♥ stress en bezorgdheid en zelfs angstklachten leert overwinnen?

♥ dat, lichamelijke én psychische klachten, waarvan jij dacht dat je ermee moest leren leren, zelfs zouden verdwijnen?

♥ niet meer het gevoel zou hebben gefaald te hebben?

♥ niet voortdurend dat knagende schuldgevoel zou hebben ook al weet je dat je niets verkeerd doet?

♥ dat constante gevoel – ik doe het niet goed genoeg, ik ben niet genoeg – kwijt zou zijn? 

Ik kan nog wel even doorgaan.. maar ik houd het hierbij. Leg jouw obstakel er maar naast. Waar loop jij tegenaan?

 

Welke oplossing heb jij nodig?

Dat je…

♥ je lichamelijke en psychische klachten deels of op langere termijn helemaal verdwijnen?

♥ niet alleen maar leert dealen met bepaalde ziektes of aandoeningen, maar dat je leert welke verandering nodig is in een bepaalde gebied van je leven en wat je hiermee kunt doen waardoor er ook op dat gebied herstel kan volgen?

♥ dat je niet leert om “je angsten te omarmen” maar gewoon weg ermee! Hup!

♥ dat je wel rust krijgt in je hoofd en hard en de vrede van God gaat ervaren, ondanks de moeilijke situaties waar je mee te maken hebt?

♥ dat je leert wie je werkelijk mag zijn en wat er écht toe doet en van daaruit te gaan leven?

♥ dat je….

Vul maar in.  Eigenlijk kun je elk obstakel die je hebt hier in vullen. Waar zou jìj een oplossing voor willen?

 

Je kunt ervandaag nog mee beginnen!!

Nee. Ik ben geen theoloog.
Nee, ik heb geen papiertje voor psycholoog, (al durf ik wel te stellen dat ik vanuit mijn achtergrond en expertise wel de nodige kennis heb op dat gebied). 

Ik ben gewoon een coach. Identiteitscoach. Life coach.  Werkzaam in het Koninkrijk van God. Daarnaast volg ik een fulltime studie aan de Life Coach Academy van God. Wat ik daar leer, is dat met God alles mogelijk is! We kunnen leren om in iedere situatie in ons leven overwinning te ervaren, ook al is het probleem zelf misschien niet meteen opgelost.  

Even zonder gekheid, want die opleiding bestaat natuurlijk niet echt (denk ik), dat begrijp je vast wel. Misschien ter geruststelling😉, ik heb wel een reguliere “aardse” coachopleiding en ik school regematig bij.   

Ik zie zoveel vrouwen genoegen nemen met minder dan Gods best voor hen. Ze geloven de softe, lege praatjes van de reguliere “gezondheidszorg”, waar nauwelijks of geen genezing plaatsvindt, maar vooral ziektemanagement is. Zelfs artsen bevestigen dit.  

God doet niet aan ziektemanagement. God is een God van Genezing, Herstel en Zegen. Dat belooft Hij in Zijn Woord en dat zien we terug in ons leven als we Hem gaan gehoorzamen en het Woord gaan leren toepassen. We willen vaak wel Gods Zegen in ons leven ervaren, maar niet altijd doen wat daarvoor nodig is. Wat Hij van ons vraagt om te doen.  

Er lijkt een boodschap rond te gaan dat erop lijkt dat, als je weet dat je een Dochter van de Vader bent, dat het dan daarmee ophoudt. Dan heb je eindpunt bereikt. Je hebt je ticket naar de hemel en verder is het een kwestie van overleven. 

Wat een leugen!!! 

Daar begint het pas! 

Je mag vervolgens leren om van een baby in het geloof naar een volwassen dochter in het geloof te gaan. En vervolgens mag je gaan leren wat het inhoudt om een dochter van de Koning te zijn, de allerhoogste Koning!!  We hebben alleen nooit geleerd hoe je dat moet doen, dat groeien in (zelf)vertrouwen en geloof of hoe je je als dochter van een koning behoort te gedragen. Of welke verantwoordelijkheden dat met zich meebrengt. 

Wil je meer Zegen, échte Zegen in je leven gaan ervaren? Ben je bereid om daar je verantwoordelijkheid in te nemen? Is het tijd om jouw plek in het Koninkrijk in te nemen? Ben je bereid om te leren en te gaan doen wat daarvoor nodig is? Ben je bereid om jouw wil naast Gods wil te leggen? 

Ik wil samen met jou teruggaan naar de basis. Dé Basis. 

Ik leer jou wat ik heb mogen leren. Ik coach en train jou om te groeien in je identiteit, je échte identiteit,  vertrouwen, zelfvertrouwen en geloof. Ik help je, zodat je klaargestoomd wordt om uit te stappen in het plan, het grote plan dat God met je heeft. In dit leven of ter voorbereiding op wat Hij voor ons in petto heeft. 

Hoe zou het voor je zijn als je ieder probleem/obstakel in je leven gaat zien als een kans om te gaan zien wat God gaat doen in je leven! Dat je gaat merken dat je niet meer het gevoel hebt steeds maar te overleven, maar dat je enthousiast wordt als je tegenslag ervaart, omdat je weet dat je het onmogelijk zelf kan, maar het alleen van God kan verwachten! Wil jij dat ook? Op die manier leren kijken naar situaties? Ervaren hoeveel rust dat geeft? 

Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen wat betreft coaching of heb je een specifieke vraag? Klik hier of stuur een email naar info@uniquepearl.nl of reageer via het contactformulier.

Wil je overwinning in je situatie en wil je daar gelijk de eerste stap in zetten? Meld je dan aan voor een gratis Stap in de overwinningsessie of wil je (vrijblijvend en gratis) een kennismakingsgespek afspreken om te kijken wat een traject je zou kunnen brengen? Stuur dan ook even een berichtje zoals hierboven beschreven. 

Tot gauw! 

 

Unique Pearl

Celebesstraat 42
3312 XC Dordrecht
KvK 62685538

Contact: 
info@uniquepearl.nl

 

Openingstijden:
alleen op afspraak