Heb jij recent de achterkant van een borduurwerk bekeken? Vroeger borduurde ik ook graag, maar de laatste jaren heb ik dat niet meer gedaan. Het is niet meer zo “in” tegenwoordig en ik heb mijn handen vol aan het leven..

In de meivakantie heb ik met dochterlief Corrie ten Boom museum in Haarlem bezocht waar ook haar bekende borduurwerk ten toon wordt gesteld.

Ons leven kan er uitzien, aanvoelen als de achterkant van zo’n borduurwerk. Als je het eens bekeken hebt, dan zie je dat het een wirwar aan draden en knoopjes is. Daar werken we de foutjes weg. Je kan de contouren van de afbeelding die het moet worden, wel ontdekken, maar daar houdt het dan ook wel een eind mee op. Het ziet er eigenlijk niet uit. En ook al heb je uiteindelijk het borduurwerk af. De achterkant blijft lelijk.

Dat is hoe wij het leven meemaken. Dat is ook hoe wij onszelf vaak zien. We snappen vaak het leven niet. We weten dat we net zoals het borduurwerk ooit een keer af komen, als we volledig hersteld zullen worden naar Gods glorie. We zijn meestal gefocust op de achterkant. We vergeten om af en toe ook naar de voorkant te kijken. Maar het is juist zo belangrijk om zelf ook naar de voorkant te kijken, dat we onszelf gaan zien zoals God ons ziet. We mogen weten dat de voorkant mooier en mooier wordt. God weet wat er aan de achterkant te zien is. Maar ook wat er aan de voorkant te zien is.

Wat mijn aandacht trok was niet alleen wat er over dat borduurwerk gezegd werd, maar wat er op de voorkant dat borduurwerk stond dat tentoongesteld werd.

Een kroon.

Een kroon!

We leven in die laatste dagen.

Nu is als nooit tevoren de tijd om je positie als Koningsdochter in te nemen en je kroon op te zetten! Nu is het de tijd om je plek te weten als dochter van de Vader! Nu is het de hoogste tijd om te weten wie jij mag zijn als kind van God en te gaan wandelen in die autoriteit. Niet omdat je het zelf allemaal verdiend hebt, maar omdat Jezus Christus het voor je heeft gedaan.

Geloof je dat, echt? Helemaal? Met je hele hart?

Geloof je dat je door Jezus heilig bent, rechtvaardig en volmaakt? Geloof je dat je precies goed bent zoals je nu bent, maar dat je in proces bent om te groeien naar hoe God je wil hebben?

Ben je bereid om te groeien? Ben je bereid om stappen te zetten? Wat houd je op dit moment nog tegen om te gaan doen waar God je voor bestemd heeft? Laat het hieronder weten!

Fijn dat je reageert!

Ik waardeer het enorm dat je een reactie plaatst (mits liefdevol en opbouwend)! Dus dankjewel daarvoor! Heb je nog een specifieke vraag over deze blog of heb je misschien een andere brandende vraag voor mij 😉 die je graag een keer in een blog beantwoord wil zien? Stuur dan gerust een mailtje naar info@uniquepearl.nl of reageer via het contactformulier. Wil je (vrijblijvend en eenmalig) een gratis proefsessie waar je meteen met een paar tips aan de slag kan? Boek dan meteen je gratis sessie hier!