Wat als vergeven onmogelijk lijkt

Wat als vergeven onmogelijk lijkt

Een tijdje geleden heb ik een aantal berichten op social media gedeeld over vergeving. Ook heb ik de blog Drie redenen waarom je altijd zou moeten vergeven, geschreven. In deze blog wil ik ingaan op een vraag die ik een tijd geleden kreeg: wat als vergeven onmogelijk...
Wat wil je oogsten?

Wat wil je oogsten?

Inmiddels al weer een tijd geleden sprak ik  met iemand die een heftige gebeurtenis achter de rug had. Zij vertelde mij hoe deze ervaring impact op haar had gehad en nog steeds had. Ze was een tijdje uitgevallen, maar inmiddels weer heel rustig aan het opbouwen in...
Mag jij mild zijn naar jezelf?

Mag jij mild zijn naar jezelf?

Pas deelde ik op social media een bericht over een bepaalde menukeuze die ik had gemaakt toen ik pas uit eten was met een vriendin en hoe dat verkeerd viel. Soms maak je een verkeerde keuze. Dat hebben we allemaal van tijd tot tijd neem ik aan. Dan kun je op...
Bied weerstand!

Bied weerstand!

Bied weerstand aan de duivel en hij zal van u wegvluchten. Jakobus 4:7b In het verleden heb ik al eens een paar blogs gedeeld over weerstand bieden. Ik zal deze binnenkort opnieuw op deze website plaatsen. Misschien ervaar je wel eens weerstand om je Bijbel te lezen,...
Naar welke stemmen luister jij?

Naar welke stemmen luister jij?

Soms luisteren we naar de verkeerde stemmen. Je kan namelijk naar de Heilige Geest luisteren die je gedachten geeft in lijn met Gods gedachten. Maar je kan ook naar gedachten luisteren die niet van jezelf en niet van de H.G. zijn. Gedachten die in werkelijkheid...