Gratis Stap in de Overwinning-sessie

Zodat je vandaag nog een eerste stap kan zitten naar een leven vanuit Overwinning zoals God het voor ons heeft bedoeld! 

Heb je het gevoel dat je vast zit in je situatie en weet je niet hoe je het moet veranderen?

Heb je het gevoel dat je in de overleversmodus zit en zou je graag de boel willen omkeren?

Zou je graag willen leren om uit die negatieve gedachtenstroom te komen en positiever naar jezelf, anderen en je situaties te kijken? 

 

Heb je het gevoel dat je vast zit in je situatie en weet je niet hoe je het moet veranderen? Heb je het gevoel dat je in de overleversmodus zit en zou je graag de boel willen omkeren?

Zou je graag willen leren om uit die negatieve gedachtenstroom te komen en positiever naar jezelf, anderen en je situaties te kijken?

Of voelt het alsof je uit alle macht probeert om controle te hebben en lukt dat je niet?

Heb je last van allerlei vage gezondheidsklachten? Weet je dat het door teveel stress komt,  endat je het anders zou moeten doen in je leven? En moet je er echt wat aan gaan doen?

Of zou je wat dieper willen gaan om te kijken of er een geestelijke oorzaak achter jouw klachten zou kunnen zitten en willen kijken wat daar de mogelijkheden voor zijn?

Zomaar een paar voorbeelden van situaties waar ik je bij zou kunnen helpen.

Hoe zou het voor je zijn om daar verandering in te brengen en te stappen in de overwinning die God voor je heeft?

Ben jij er klaar voor?

Maak dan een afspraak voor een Stap in de Overwinning-sessie, zodat we samen al aan de slag kunnen gaan! Ook als je gewoon een keer vrijblijvend wil kennismaken om te kijken of Bijbelse coaching iets voor je is, dan mag je (eenmalig en gratis) een afspraak inplannen!

Hoe zou het voor je zijn om daar verandering in te brengen en vandaag nog te stappen in de overwinning die God ook voor jou heeft?

Ben jij er klaar voor?

Maak dan nu een afspraak voor een Stap in de Overwinning-sessie, zodat we samen al aan de slag kunnen gaan! Ook als je gewoon een keer vrijblijvend wil kennismaken om te kijken of Bijbelse coaching iets voor je is, plan gerust (eenmalig en gratis) een afspraak in!*

* Voor beide afspraken geldt overigens dat het onder voorbehoud is. Als bijvoorbeeld niet alle vragen zijn beantwoord of als jouw antwoorden aanleiding geven om het gesprek niet aan te gaan, dan zal de afspraak tijdig geannuleerd worden.

Unique Pearl

Celebesstraat 42
3312 XC Dordrecht
KvK 62685538

Contact: 
info@uniquepearl.nl

 

Openingstijden:
alleen op afspraak