Over Lizzie

 

Ik was niet goed genoeg.

 

Ik ben opgegroeid in een reformatorisch gezin. In God geloven was voor mij een vanzelfsprekendheid.  Ik heb nooit getwijfeld aan het bestaan van God. Nooit. Maar ik ben opgegroeid met het beeld van een strenge en straffende God. Dat zorgde ervoor dat ik als kind en opgroeiende tiener ontzettend bang was voor God. Ik was zo bang om fouten te maken, ik geloofde niet dat ik ooit goed genoeg voor Zijn liefde zou kunnen zijn. Het maakte dat ik een basis had, maar het was een onveilige basis, een basis vanuit angst.

Dit had invloed op hoe ik opgroeide. Ik deed altijd wat men van mij verwachtte. Ik paste me altijd aan, omdat ik merkte dat ik dan wel geaccepteerd werd en ik stopte andere dingen weg. Maar ik mocht mezelf niet zijn. Ik had het gevoel niet goed genoeg te zijn.

Ík was niet goed genoeg.

 

 

Op een bepaald moment toen ik volwassen was, kwam ik in moeilijke omstandigheden terecht. Mijn basis leek weg te vallen. In die periode mocht ik God als een liefdevolle Vader gaan leren kennen en Hem leren vertrouwen. Ik koos ervoor me op Hem te richten en op wat Hij wilde, in plaats van op wat anderen meenden dat goed voor mij was.

Daarna, door de jaren heen, heb ik stapje voor stapje mogen leren dat Zijn genade voor mij genoeg is. Ik heb geleerd dat ik, dankzij Hem, met zelfvertrouwen in het leven mag staan. Ik heb geleerd om mezelf te accepteren en blij te zijn met mezelf. Ik heb geleerd om van mijn fouten te leren in plaats van mezelf af te wijzen. Dat de Vader mij precies goed heeft gemaakt. Omdat Hij mij heeft geaccepteerd, omdat Hij blij met mij is. God maakt geen fouten. Hij heeft mij gewild. Met al mijn talenten en kwaliteiten, nukkigheden en onhebbelijkheden. Ik mocht leren dat allereerst mijn identiteit bij Hem ligt en dat dat het enige is dat belangrijk is.

Inmiddels ben heeft God zoveel dingen in mijn leven hersteld en geheeld zoals. een algemene angststoornis,  perfectionisme, PTSS klachten, twee burnouts zonder verdere restklachten! Ook HSP- en fibromyalgieklachten zijn uit mijn leven verdwenen en zoveel meer!!

Uiteraard ben ik nog steeds een project met werk in uitvoering, maar dankzij God geloof ik niet meer in de leugens die ik ooit ben gaan geloven en op een dag is het project klaar en voltooid!

In 2015 heb ik mijn eigen bedrijf Unique Pearl opgericht, waaruit ik als (pastoraal) coach en psychosociaal therapeut andere vrouwen, die tegen dezelfde hobbels aanlopen, help om hun identiteit in Christus te vinden en vanuit die identiteit al hun obstakels leren overwinnen.

Want als je gaat leren wie je werkelijk bent in Christus en vanuit die identiteit gaat leven, dan gaat de wereld voor je veranderen! Als we samen aan de slag gaan dan ga je leren hoe jij de gebieden die je je door de boze hebt laten afpakken, terug kan veroveren en dan ga je dat ook daadwerkelijk doen. Ik ga je coachen en trainen hierin!

Ik wil andere vrouwen empoweren en inspireren zodat zij ook stappen durven te gaan zetten om hun eigen droom te gaan realiseren. Alle stress, angsten en onzekerheden kunnen overwonnen worden en ik gun het iedere vrouw om zichzelf te durven zijn en zich durft te laten zien zoals ze werkelijk is. Ik gun het iedere vrouw om het plan dat God voor haar heeft, durft te gaan realiseren!

Wat je over mij moet weten…

Ik ben een echte doener dus “niet … uhm… praten maar poetsen (ik ben héééél erg netjes opgevoed) ;)”. Ik kan niet liegen of bluffen. Ik doe wat ik zeg en ben wat ik doe. In mijn werk als coach en therapeut betekent dat, dat ik altijd eerlijk met je ben, zelfs al is dat confronterend. Ik kan vrij direct zijn en to the point, maar tegelijkertijd kies ik voor diepgaand, verbindend, opbouwend, bemoedigend en/of troostend.

Heb je eenmaal een plek in mijn hart, dan moet je wel heel erg je best doen voordat ik je weer laat gaan… en geloof me, er is nog plek zat. Ik heb een groot hart. Dus pas op: voor je het weet zit je erin!

Mijn familie, vrienden en klanten omschrijven mij als…

Echt, eigenwijs, eerlijk, enthousiast, inspirerend, bemoedigend, kleurrijk, liefdevol, gepassioneerd, trouw, leuke humor, doorzetter, spontaan, altijd in beweging, jankboei.

 

En verder….

… heb ik geen bucketlist, want ik geloof dat ik het eeuwige leven heb. Dus tijd zat!
… ik inmiddels wel vol verwachting ben dat Jezus ons ieder moment kan komen halen, omdat we zoveel tekenen zien van de eindprofetieën die vervuld worden of op het punt staan vervuld te worden en zoveel andere eindtijdtekenen

….ben ik getrouwd met de liefste man van de wereld, heb ik drie prachtige kinderen, alle drie in de tienerleeftijd (help! :D) …

… heb ik een naaimachine staan met een tas voor stofjes, stel dat ik nog es tijd heb (die staan er al minstens vijf jaar) …

Geniet ik enorm van…

lezen… leuke dingen doen met mijn gezin… een goed gesprek met God of anderen om me heen… een wandeling… zon, zee en strand… lekker uit eten… een goed glas wijn of Belgisch bier dubbel… en KOFFIE!!

Ik houd ook erg van stippen, sparkles en ballonnen!

Nu dat ik mijn al mijn geheimen en worstelingen aan je hebt blootgegeven, 🤣🤣 wordt het tijd dat ik jou leer kennen, vind je ook niet?  Dus….

Om op zijn minst mijn nieuwsgierigheid te bevredigen en waar jij sowieso een stap verder in je proces komt

 

Unique Pearl

Celebesstraat 42
3312 XC Dordrecht
KvK 62685538

Contact: 
info@uniquepearl.nl

 

Openingstijden:
alleen op afspraak