U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

10 tips die je gaan helpen om stoppen met piekeren en vanuit de rust te gaan leven, zodat je de hectiek van alledag aankan!

 

 
Wil jij dat ook?
Meld je dan hier aan!

 

 

 

Een nieuw jaar, een nieuw begin...

Gepost 2018/01/03

Allereerst wens ik je een heel goed en gezegend 2018, met veel liefde, met rust, met vertrouwen, en met zelfvertrouwen!

In mijn laatste blog van het jaar gaf ik als tip mee om eens niet te kijken naar de dingen die je zou moeten doen, maar die je zou kunnen laten. Is dat gelukt? 

Als je die blog nog niet gelezen hebt en je wilt hem alsnog lezen, dan kun je hem hier lezen.

Heb je teruggeblikt? Wat betekende dat voor jou? Welk gevoel gaf het je? 

Als je merkte dat het je een gevoel van falen gaf, dan wil ik je vandaag het volgende meegeven.

Lees de rest van deze post »

Even terugblikken...

Gepost 2017/12/30

Ik wil even met je terugblikken op het afgelopen jaar. Hoe is het gegaan? Had je plannen gemaakt aan het begin van het jaar? Had je je voorgenomen om het dit jaar anders te doen? En, is het gelukt? Heb je je plannen kunnen realiseren? Heb je dingen dit jaar anders gedaan? 

Misschien durfde je niet eens plannen te maken omdat je gezondheid niet meewerkt. omdat je de financiën mist, of misschien twijfel je over het feit óf je wel zou kunnen veranderen, dus deed je maar niets. 

Lees de rest van deze post »

Wat ligt er bij jou te verstoffen?

Gepost 2017/11/03

Vroeger als klein meisje wilde ik heel graag op een luchthaven werken, als tolk of achter de balie. De drukte, mensen helpen, de geur die er hangt, de sfeer sprak me allemaal enorm aan.

 

Mijn ouders wilden niet dat ik verder ging leren, dus ik ging na de middelbare school een baan zoeken. Een van mijn eerste banen was receptioniste. Het was niet op een luchthaven, maar op een advocatenkantoor en wel achter een balie.

Lees de rest van deze post »

Welke obstakels heb jij nog op te ruimen?

Gepost 2017/10/06

Soms heb je nog van die dingen waarvan je dacht dat je er mee afgerekend had en ze komen dan weer keihard terug.

Herken je dat? De afgelopen tijd merkte ik dat de geest van angst weer de kop opstak. Ik geloof namelijk dat angst niet zomaar een negatieve emotie is, maar een geest is die ons bezet kan houden, gevangen kan houden. En ik geloof dat als je je hart kunt openstellen voor de geest van angst als je je teveel richt op andere zaken en je je te weinig richt op God.

Lees de rest van deze post »

Oeps, daar deed ik het bijna weer!

Gepost 2017/09/25

Bijna…. tuinde ik er weer in. Hop, zo die valkuil weer in… niet voldoende mijn grenzen aangeven. Grenzen aangeven. Je weet waar je grenzen liggen en toch voor je het weet heb je al weer ja gezegd. Herken je dat?

 

 

Een keer per twee jaar is het rommelmarkt van de kerk. En als ik iets leuk vind is het meehelpen om te verkopen, beetje kletsen, gezellig iedereen weer zien. Genieten van alle mensen en samen wat doen… Het probleem is, ik vind bijna alles leuk om te doen, dus het is niet alleen de rommelmarkt die voorbij komt.

Lees de rest van deze post »

Ben jij het meisje op de roze fiets?

Gepost 2017/08/25

Meisje met de roze fiets… daar sta je dan te wachten totdat je kunt oversteken. Alles matcht, je roze met witte fiets matcht met je roze met witte sneakers en roze met witte oortjes. Verder een zwart outfit met witte letters op je shirt. Dat geeft een mooi contrast. Zo op het eerste gezicht een perfect plaatje.

Lees de rest van deze post »

Ahoy!

Gepost 2017/08/18

Ik ben weer terug van drie weken ondergedompeld te zijn in eerst een week geestelijk bijtanken op een zomerconferentie hier in Nederland en daarna nog twee weken rust, prachtige natuur, zonneschijn en heerlijk ontspannen in het mooie Tsjechië!

Lees de rest van deze post »

Lijstjes , lijstjes allemaal lijstjesā€¦

Gepost 2017/07/02

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan

Gepost 2017/06/16

Hoe vaak laten we ons niet tegenhouden door angst? Hoe vaak komt het niet voor dat wij iets graag zouden willen, maar het toch dan niet doen. Waarom?

Of omdat wij het niet graag genoeg willen, of het levert te weinig op, of het heeft geen prioriteit. Of het is gewoon gemakkelijker om het niet te doen. Want dan is alles lekker voorspelbaar en hoef je niets te veranderen. Dan weet je namelijk wat je hebt.
Volgens mij heb ik er al eerder een blog aan gewijd, maar ik ga het gewoon nog een keer doen. Omdat het zo belangrijk is.

Lees de rest van deze post »

Vakantie.... of toch niet?

Gepost 2016/08/03

Vandaag is het een vakantiedag. Mijn gezin is vrij, kindlief 1 ligt op zijn bed een boek te lezen, kindlief 2 en 3 zijn aan het spelen, kralen, wii-en en wat je maar verder kunt bedenken. Manlief heeft de klushandschoenen aangetrokken en ik… ik zit achter mijn laptop. Ik moet wat opbiechten…. Ik ben aan het werk. 

Lees de rest van deze post »

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?